Certified Sustainable FiberMax®
Certified Sustainable FiberMax®

Δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η BASF χαίρεται ιδιαιτέρως που επισκεφθήκατε τον ιστότοπό μας και σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον για την εταιρεία μας.

Η BASF παίρνει την προστασία των δεδομένων σοβαρά. Αυτή η δήλωση προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα περιγράφει:

  • τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγει η BASF όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας
  • τους σκοπούς για τους οποίους η BASF χρησιμοποιεί τέτοια δεδομένα
  • τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  • τους αποδέκτες τέτοιων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  • τη χρονική περίοδο κατά την οποία αποθηκεύονται αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
  • εάν είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

Με ποιον τρόπο προστατεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα;

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα εξής:

  • τα δικαιώματά σας αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα
  • τον υπεύθυνο επεξεργασίας κατά την έννοια του δικαίου προστασίας των δεδομένων και, κατά περίπτωση, τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγει η BASF όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας;

(1) Επίσκεψη στον ιστότοπο

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, χωρίς να επικοινωνήσετε μαζί μας ή χωρίς να έχετε συνδεθεί, το πρόγραμμα περιήγησής σας διαβιβάζει αυτόματα στον διακομιστή μας τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας
  • Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας
  • Τον ιστότοπο στον οποίο βρισκόσασταν ακριβώς προτού βρεθείτε στον δικό μας ιστότοπο
  • Τη διεύθυνση URL ή το αρχείο που ζητήσατε
  • Την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας
  • Τον όγκο των δεδομένων που διαβιβάστηκαν
  • Πληροφορίες κατάστασης, π.χ. μηνύματα σφαλμάτων

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της επεξεργασίας;

Η επεξεργασία των άνω πληροφορίων είναι απαραίτητη για να εμφανιστεί το ζητούμενο από εσάς περιεχόμενο στο διακομιστή σας. Για να επιτευχθεί αυτό, αποθηκεύουμε την διεύθυνση IP σας όσο είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί η παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών - λειτουργιών του ιστότοπου που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε.

Επιπλέον, για να προστατευτούμε από επιθέσεις και να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου μας αποθηκεύουμε τα εν λόγω δεδομένα προσωρινά και με περιορισμένη πρόσβαση για χρονικό διάστημα 180 ημερών, το ανώτερο. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να παραταθεί, εάν και στον βαθμό που είναι απαραίτητο, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις για επιθέσεις και περιστατικά.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προκύπτει από το γεγονός ότι η παροχή συγκεκριμένων δεδομένων είναι απαραίτητη για να λάβετε τις υπηρεσίες του ιστότοπου που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε. (Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ)). Η διατήρηση των δεδομένων πραγματοποιείται για προστατέψει το έννομο συμφέρον της BASF, για την υποστήριξη και του προστασία του ιστότοπου και για την διεξαγωγή έρευνας σε πιθανότητα παράνομης δραστηριότητας - επίθεσης ( Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ)).

(2) Επικοινωνία

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, θα λάβουμε τις εξής πληροφορίες:

  • όνομα και επίθετο
  • διεύθυνση email
  • ημερομηνία και ώρα του μηνύματός σας
  • το μήνυμα σας

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της επεξεργασίας;

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία του εν λόγω αιτήματος.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Η νομική βάση για την εν λόγω επεξεργασία είναι το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ). Το έννομο συμφέρον της BASF παραχωρείται από το συμφέρον της BASF να σας πληροφορεί σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

(3) Ενημερωτικό δελτίο

Ο ιστότοπός μας προσφέρει την επιλογή εγγραφής σε δωρεάν ενημερωτικά δελτία που σας πληροφορούν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στον κλάδο της Φυτοπροστασίας καθώς και, κατά περίπτωση, σχετικά με καταχωρήσεις προϊόντων ή την πληροφόρηση σχετικά με εκδηλώσεις. Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, τα δεδομένα που εισάγονται στην φόρμα εγγραφής διαβιβάζονται σε εμάς, όπως και οι παρακάτω πληροφορίες:

  • IP του υπολογιστή σας
  • email
  • ώρα εγγραφής
  • ώρα επιβεβαίωσης εγγραφής
  • κείμενο επιβεβαίωσης εγγραφής και ηλεκτρονική διεύθυνση επιβεβαίωσης εγγραφής
  • Όνομα και επώνυμο
  • Ταχυδρομική Διεύθυνση
  • Πόλη/ Ταχυδρομικός Κώδικας
  • Διεύθυνση E-mail
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Μέσο επικοινωνίας και τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας
  • Θεματολογία ενδιαφέροντος
  • Επάγγελμα Χαιρετισμό / προσφώνηση

Χρησιμοποιούμε διαδικασία opt-in / opt-out ή διπλή opt-in διαδικασία. Μετά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Τα ενημερωτικά δελτία περιέχουν ένα εικονοστοιχείο επιχειρηματικής στατιστικής ανάλυσης (analytics pixel) για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της επεξεργασίας;

Ο σκοπό των Υπηρεσιών είναι η επεξεργασία των προσωπικών πληροφορίων με σκοπό την πληροφόρηση σας βάσει των προτιμήσεων σας, σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στον κλάδο φυτοπροστασίας. Στόχος μας είναι μα σας προσφέρουμε όσο πιο εξατομικευμένες πληροφορίες, συνδυάζοντας τα δεδομένα από την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε διαδικασία opt-in / opt-out ή διπλή opt-in διαδικασία για να σας προστατεύσουμε από την κακή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και από το να λαμβάνετε από εμάς ενημέρωση που δεν έχετε ζητήσει.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Η νομική βάση για τη διαδικασία όπως περιγράφεται στην παρ. (3) παραπάνω, είναι η συγκατάθεσή σας (Άρθρο 6, παρ. 1, it a) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ). Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας είτε κάνοντας διαγραφή από τις Υπηρεσίες είτε διαγράφοντας το λογαριασμό σας.

(4) Ανατροφοδότηση (Feedback)

Όταν μας παρέχετε ανατροφοδότηση μέσω της σχετικής ένδειξης (feedback button) ή απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο, οι πληροφορίες που μας δίνετε μεταφέρονται μαζί με τα παρακάτω:

  • ημερομηνία και ώρα ανατροφοδότησης
  • περιεχόμενο ανατροφοδότησης,
  • συσκευή, OS και browser
  • URL που επισκεφτήκατε για να απαντήσετε στα ερωτήματα
  • απαιτούμενος χρόνος για ολοκληρωθεί η διαδικασία ανατροφοδότησης

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της επεξεργασίας;

Ο σκοπός της διαδικασίας συλλογής προσωπικών πληροφορίων είναι για να μας βοηθήσει να βελτιώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο βάσει των προτιμήσεων σας. Η ανατροφοδότησή σας διαβιβάζεται ανώνυμα.

Οι απαντήσεις είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους έχουν πρόσβαση στο Usabilla και έχουν δικαίωμα εισαγωγής στο σχετικό κουμπί ανατροφοδότησης (feedback button). Στο λογαριασμό υπάρχει μοναδικός κωδικός χρήστη ή διεύθυνση email και κρυφός κωδικός. Η Usabilla σε καμία περίπτωση δεν θα πουλήσει το υλικό που συγκεντρώνει και τα αποτελέσματα ή θα κοινοποιήσει την ανατροφοδότηση σε τρίτους. Επιπλέον, η Usabilla δεν θα κοινοποιήσει ποτέ τα συγκεντρωμένα στοιχεία σε άλλους Usabilla χρήστες.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία;

Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η νομική βάση για την εν λόγω επεξεργασία είναι το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ).

2. Είστε υποχρεωμένοι να παράσχετε τα σχετικά δεδομένα;

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησής σας διαβιβάζει αυτόματα τις πληροφορίες σύμφωνα με την ενότητα 1 (1) στο διακομιστή μας. Είστε ελεύθεροι να διαβιβάζετε τέτοια δεδομένα. Χωρίς αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να σας παρέχουμε το περιεχόμενου που ζητήσατε.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα ανωνυµοποιημένα δεδομένα σας για μετρήσεις ιστοθέασης στο διαδίκτυο. Εξίσου, δεν είστε υποχρεωμένοι να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σας για αντιστοίχιση με πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία σας και τον κλάδο της αγοράς.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας, μπορείτε να διαβιβάσετε τα δεδομένα σύμφωνα με την ενότητα 1 (2). Θα σημειώσουμε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας επικοινωνίας, εάν υπάρχουν. Εάν δεν μας παράσχετε τα απαιτούμενα δεδομένα, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να απαντήσουμε ή να ανταποκριθούμε κατάλληλα στο αίτημά σας.

Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφόρηση από εμάς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BASF στο πεδίο της Προστασίας Καλλιεργειών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

3. Προς ποιους αποδέκτες διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας;

Διαβιβάζουμε τα δεδομένα που αναφέρονται στην Παράγραφο 1 σε εκτελούντες την επεξεργασία που έχουν την έδρα τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους σκοπούς που ορίζονται στην Παράγραφο 2. Οι εκτελούντες την επεξεργασία επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνο με δική μας εντολή και η επεξεργασία εκτελείται εκ μέρους μας.

Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν χωρίς την πρότερη ρητή συγκατάθεσή σας μόνο εάν αυτό είναι νομίμως επιτρεπτό ή απαραίτητο.

  • Για μεγαλύτερη κατανόηση των αναγκών των χρηστών, διεξάγουμε φηφοφορίες/έρευνες μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Usabilla B.V. (εφεξής Usabilla), Rockin 16, 1012 KR, Αμστερνταμ, Ολλανδία.
  • Μετά τη συμμετοχή σας σε μία σχετική έρευνα της Usabilla, οι απαντήσεις (ή η ανατροφοδότησή σας) μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε διακομιστή της Usabilla που βρίσκεται στην EU, στην υπηρεσία του οποίου εξαρτάται η παροχή των υπηρεσιών μας.
  • Τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες μας κοινοποιούνται εντός του ομίλου των εταιρειών μας για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της κοινής εξυπηρέτησης πελατών, εφόσον καταστεί απαραίτητο. Η εν λόγω μεταβίβαση εμπίπτει εντός του έννομου συμφέροντός μας για επεξεργασία των δεδομένων για διοικητικούς σκοπούς εντός του ομίλου των εταιρειών μας.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να διαβιβαστούν σε αρχές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους (π.χ. φορολογικές αρχές, αστυνομία, εισαγγελικές αρχές). Τα δεδομένα θα διαβιβαστούν επειδή είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο να τα διαβιβάσουμε ή επειδή εμπίπτει εντός του έννομου συμφέροντός μας να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα ώστε να εντοπίσουμε τυχόν κατάχρηση ή να εγείρουμε νομικές απαιτήσεις. Με την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες μας, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στις παρακάτω εξωτερικές εταιρείες και εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, στις υπηρεσίες των οποίων βασιζόμαστε για την παροχή των υπηρεσιών μας: SHE Informationstechnologie AG, Donnersbergweg 3, 67059 Ludwigshafen am Rhein/Germany.
  • Για το ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail χρησιμοποιούμε την Inxmail, μία υπηρεσία της Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/ΓΕΡΜΑΝΙΑ (εφεξής «Inxmail») για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω e-mail, η διεύθυνση e-mail, η προσφώνηση, το όνομα, το επίθετο και ο Τ.Κ που εισάγετε κατά την εγγραφή διαβιβάζεται και αποθηκεύεται στον διακομιστή της Inxmail, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία. Η Trio-interactive IT Services GmbH (συνεργαζόμενη εταιρία πάροχος του email marketing tool) επεξεργάζεται τα στοιχεία του χρήστη για την αποστολή του σχετικού email.
  • Για την αποστολή των μηνυμάτων SMS χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της εταιρίας Rebranding [ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. ΦΙΦΛΗΣ, Λ. Ηρακλείου 17, 11141, Αθήνα | Τ: 2102113293 | ΑΦΜ 062707000 | ΔΟΥ IΔ ΑΘΗΝΩΝ)]. Για την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω μηνύματος SMS θα λαμβάνετε ένα μήνυμα SMS για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας ως μέλος στην λίστα SMS. (εκκρεμεί η υπηρεσία στην Ελλάδα)
  • Με την εγγραφή σας σε ταχυδρομική επικοινωνία, το όνομα και η διεύθυνσή σας διαβιβάζονται και αποθηκεύονται από την [BASF Ελλας]. Για την αποστολή χρησιμοποιούμε την ACS Courier ή τα ΕΛΤΑ.
  • Για καμπάνιες χρησιμοποιούμε την εταιρία SHE Informationstechnologie AG (εφεξής SHE). Κάνοντας εγγραφή στις καμπάνιες δηλώνετε την ημερομηνία γέννησης, το επάγγελμα, στοιχεία για την χρήση προϊόντων και πληροφορίες σχετικά με εκτάσεις του αγρού, καλλιέργειες και γεωργική έκταση ανά καλλιέργεια και οι πληροφορίες μεταφέρονται και αποθηκεύονται στο σέρβερ του SHE που βρίσκεται στη Γερμανία.

Επιλέξαμε προσεκτικά τις εξωτερικές εταιρείες και τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών ως επεξεργαστές στο πλαίσιο του Άρθρου 28 (1) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ) και τελούν υπό συμβατική υποχρέωση να επεξεργάζονται όλα τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Για συναλλαγές, όπου η δομή της εταιρείας μας αλλάζει, τα στοιχεία των πελατών μπορεί να διαβιβαστούν στο τμήμα της εταιρείας που μεταφέρεται. Σε κάθε περίπτωση μεταβίβασης προσωπικών δεδομένων σε τρίτα μέρη στο πλαίσιο που περιγράφηκε ανωτέρω, διασφαλίζουμε ότι αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση προστασίας δεδομένων και με την κείμενη νομοθεσία προστασίας δεδομένων. Κάθε γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων δικαιολογείται από το έννομο συμφέρον μας να προσαρμόζουμε τη μορφή της επιχείρησής μας στις εκάστοτε οικονομικές και νομικές συνθήκες, όπως αυτές απαιτούν.

4. Με ποιον τρόπο προστατεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα;

Η BASF εφαρμόζει τεχνικές και οργανωτικές μετρήσεις προκειμένου να διασφαλίσει ένα ενδεδειγμένο επίπεδο ασφαλείας για να προστατεύσει τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα έναντι τυχαίας ή παράνομης μεταβολής, καταστροφής, απώλειας ή άνευ αδείας κοινοποίηση. Τα μέτρα αυτά θα βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις

5. Περίοδος διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα;

Διαγράφουμε ή ανωνυμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, μόλις δεν καθίστανται πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαστήκαμε, σύμφωνα με τις ανωτέρω αναφερθείσες παραγράφους, εκτός εάν η διαγραφή ή ο αποκλεισμός παραβιάζει τις νόμιμες υποχρεώσεις μας για την παροχή και την διατήρηση αρχείων (όπως οι περίοδοι διατήρησης που προβλέπονται από την εμπορική και την φορολογική νομοθεσία).

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα διατήρουνται μέχρι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Εάν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες (δείτε παραπάνω) διαγράφουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε 24 ώρες απο το αποδεικτικό email επιβεβαίωσης.

6. Χρησιμοποιούμε cookies και social plugins στον ιστότοπό μας;

Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τη χρήση cookies με την εμφάνιση ενός cookie banner όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Με την χρήση του ιστοτόπου μας αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την πολιτική διαχείρισης των cookies της εταιρίας μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του browser σας για να αποφασίσετε ποια «cookies» θέλετε να αποδεχθείτε και ποια να απορρίψετε. Έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας, εάν απορρίψετε τα «cοokies» που περιγράφονται στην παράγραφο.7.1.

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των δεδομένων που περισυλλέγονται από τα «cookies» της εφαρμογής AT Internet, καθώς και των δεδομένων που αφορούν τη χρήση του ιστοτόπου από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης ΙΡ σας) κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τα plug-in του browser σας.

Εξαίρεση από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος

Εξαίρεση από AT Internet cookies

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων που περισυλλέγονται από τα «cookies» της εφαρμογής Tealium, καθώς και των δεδομένων που αφορούν τη χρήση του ιστοτόπου από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης ΙΡ σας) κάνοντας κλικ εδώ link Η παρακολούθηση απενεργοποιείται αμέσως μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο και δεν θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης.

Έχετε την επιλογή να απορρίψετε οποιαδήποτε κατηγορία από cookies επιθυμείτε (εκτός από τα απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας) κάνοντας κλικ στο "Ρυθμίσεις Cookies".

7. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε ορισμένα δικαιώματα στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αίτησης αντιγράφου των προσωπικών σας πληροφοριών που διατηρούμε, εάν υποβάλετε γραπτή αίτηση προς εμάς.

7.1. Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας (εάν υφίστανται επεξεργασία από εμάς), και σε κάποιες άλλες πληροφορίες (όπως αυτές που παρέχονται στην εν λόγω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)

7.2. Δικαίωμα διόρθωσης: εάν τα προδωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλιπή έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωσή τους

7.3. Δικαίωμα διαγραφής: γνωστό και ως «δικαίωμα στη λήθη», με απλά λόγια, σάς δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των πληροφοριών σας όταν δεν υφίσταται εκ μέρους μας επιτακτικός λόγος για να τις διατηρούμε. Δεν πρόκειται για γενικό δικαίωμα διαγραφής, υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε τη χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, εάν αυτή η χρήση είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας ή για τη θέσπιση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

7.4. Δικαίωμα περιορισμού της εκ μέρους μας χρήσης των πληροφοριών σας: έχετε το δικαίωμα να αναστείλετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών ή να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις: Όταν υποβάλουμε σε επεξεργασία τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε από εσάς με τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό μόνο: (α) σε περίπτωση ανακρίβειας των δεδομένων, (β) σε περιπτώσεις όπου η υφιστάμενη επεξεργασία είναι παράνομη και δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών, (γ) όταν τις χρειάζεστε για να ασκήσετε νομικές αξιώσεις, ή (δ) εάν δεν μας είναι πλέον να απαραίτητη η χρήση των δεδομένων για τους σκοπούς τους οποίους τα διατηρούσαμε. Όταν η επεξεργασία υπόκειται σε περιορισμό, μπορούμε ακόμα να αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας, αλλά να μην τις χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω. Τηρούμε λίστες ατόμων που ζήτησαν τον περιορισμό της χρήσης των προσωπικών τους πληροφοριών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα τηρείται ο περιορισμός και στο μέλλον.

7.5. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μετακινήσουμε, να αντιγράψουμε ή να μεταφέρουμε (όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό) τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα διαλειτουργικό μορφότυπο, για δικό σας σκοπό σε διάφορες υπηρεσίες,

7.6. Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην εκ μέρους μας χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών συμπεριλαμβανομένης της χρήσης για τα έννομα συμφέροντά μας και για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης,

7.7. Δικαίωμα ενημέρωσης: έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, ξεκάθαρες και ευνόητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης εκ μέρους μας των προσωπικών σας πληροφοριών, και

7.8. Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή (ωστόσο, αν το πράξετε, αυτό δεν συνεπάγεται ότι όποια χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με τη συγκατάθεσή σας, μέχρι εκείνο το σημείο, υπήρξε παράνομη).

Η άσκηση αυτών των δικαιωμάτων εκ μέρους σας γίνεται χωρίς κόστος, θα σας ζητηθεί, ωστόσο, να πιστοποιήσετε ποιος-α είστε παρέχοντας 2 εγκεκριμένα αποδεικτικά ταυτότητας. Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια σύμφωνα με τη νόμιμη υποχρέωσή μας να παρέχουμε, να διορθώνουμε ή να διαγράφουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς στα αρχεία μας.

Για ερωτήσεις ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως ορίζονται σε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, και/ή να υποβάλετε καταγγελία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή γράψτε μας και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εντός 30 ημερών. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα 9 παρακάτω

Όταν λάβουμε επίσημη γραπτή καταγγελία, θα επικοινωνήσουμε με το άτομο που την υπέβαλε για να δώσουμε συνέχεια. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών προστασίας δεδομένων, προκειμένου να επιλύσουμε κάθε καταγγελία που δεν μπορούμε να επιλύσουμε απευθείας με τον καταγγέλλοντα.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την καταγγελία που υποβάλλατε σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες, τότε μπορείτε να απευθύνετε την καταγγελία σας στην αρμόδια επικεφαλής αρχή προστασίας δεδομένων.

8. Που μπορώ να υποβάλω καταγγελία;

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων ή σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος στο οποίο έχετε τη συνήθη διαμονή σας ή τον τόπο εργασίας σας ή τον τόπο της εικαζόμενης παράβασης.

Ο αρμόδιος επίτροπος για την προστασία των δεδομένων και την ελευθερία πληροφόρησης της Rheinland-Pfalz

Hintere Bleiche 34

55116 Mainz, Γερμανία

https://www.datenschutz.rlp.de/de/general-storage/footer/ueber-den-lfdi/kontakt/

E-Mail: poststelle@datenschutz.rlp.de

9. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και ποιος ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων;

Μπορείτε να βρείτε τον υπεύθυνο επεξεργασίας κατά την έννοια του δικαίου προστασίας των δεδομένων εδώ:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Ιστοσελίδα Αρχής

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων για την BASF Ελλάς:

Δήμητρα Χρονοπούλου

Κηφισίας & Παραδείσου 2, 151 25 Μαρούσι

Τηλ: 210 6860193

Email: dimitra.chronopoulou@basf.com

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων για την BASF SE:

Alexandra Haug

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων ΕΕ της BASF

67056 Ludwigshafen

+49 (0) 621 60-0

data-protection.eu@basf.com

Top